lauantai 31. maaliskuuta 2018

Kuukausikatsaus 3/2018

MAALISKUUN KUUKAUSIKATSAUS.

Maaliskuussa sain tuottoja yritystoiminnasta yhteensä
1660€
Muita tuloja ei ollut

Vähennettäviä kuluja kertyi
189,96€

Elämiseen jäi
1470,04€

Nordnettiin sijoitustilille
1170€
Huhtikuussa on tiedossa taas 3vk töitä, joten uskalsin laittaa vähän isomman summan, jotta ehdin saada tämän vuoden osingot.

Osinkoja kertyi
273,2€
Tälläiset osingot kun saisi joka kuukausi, niin salkkuhan kasvaisi silmissä

31.3.2018 Salkkuni saldo on 10,27% tavoitteesta. Käteispaino sijoitussalkussani on 6,65%.

Täytyy olla tyytyväinen osinkoihin. Korkoa korolle ilmiö alkaa voimistumaan vuosi vuodelta, ja nämä paremmat kuukaudet luovat uskoa myös jatkoon. Välillä mietin onko tässä säästämisessä mitään järkeä. Mietin kyllä myös, että vaikka olisin vakituisessa työssä, niin juuri nyt en tarvitse tai halua ostaa mitään, joten säästöönhän rahat kannattaa laittaa.

Tämä kuukausi on ollut vähäkuluinen, mutta kohtuu hyvätuloinen. Silti hävisin tuloissa helmikuulle reippaasti. Ensikuun työrupeama lämmittää mieltä jo valmiiksi. Huhtikuussa odotan edelleen isohkoja osinkoja; toivottavasti salkku lihoaa taas mukavasti.

Tulevaisuudessa pitää keksiä käteiselle parempi säilytyspaikka, kun Nordnet laskee koron nollaan. Tämä on mielestäni harmillista, koska pidän siitä että näen koko sijoitussalkun arvon yhdellä vilkaisulla, kun kaikki ovat samassa paikassa. Toisaalta Nordea on alkanut vaikuttaa jatkuvasti paremmalta vaihtoehdolta minimiveloituksen puuttuessa. Nordnetin valtti on edelleen täysin kuluttomat indeksirahastot. Paras vaihtoehto käteisele näyttää olevan Bank Norwegian. Näitä vaihtoehtoja täytyy punnita huhtikuun aikana.

Säästöaste oli nyt yllättävän korkea, otin taas käyttötilin miltei tyhjäksi, kun päätin tehdä viimeisimmän osakeoston työvuorojen varmistuttua. Noh, lämmittäähän se mieltä osinkojen maksupäivänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti