sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

Kuukausikatsaus 6/2018

KESÄKUUN KUUKAUSIKATSAUS.

Yritystoiminnasta tienasin
765,5€
Sanottakoon että joku osa töistä tuli täysin moukan tuurilla. Satuin olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Ehkäpä yrittäjyyden salaisuus onkin siinä että on usein jossain?

Palkkatuloja
1495,89€
Viimeiset työt hetkeen. Seuraavaa palkkapussia saakin odottaa 2 kuukautta.

Vähennettäviä kuluja kertyi
189,96€
Summa meinasi tuplaantua tulostimen temppuillessa, mutta onneksi lähtikin toimimaan. En ole ihan varma mitä tein kun sitä yritin korjata, mutta nyt taas toimii. Toivottavasti pitkään, ei nimittäin ole vanha laite. Hyvä jos vuoden ikäinen.

Elämiseen jäi
2215,12€
Tällä summallahan jo eläisi, jos malttaisi pitää tilillä.

Sijoitustilille
3450€
Tämähän lähti taas lapasesta. Piti jättää kesäksi vähän käteistä, jos vaikka innostuisi jotain pienimuotoista lomareissua tekemään.

Osinkoja kertyi
147,5€
Hiljaisen toukokuun jälkeen tämäkin tuntuu jo ihan huippusummalta.

01.07.2018 Salkkuni saldo on 13% tavoitteesta. Käteispaino sijoitussalkussani on 10,7%. Käteistä näyttää olevan nyt ihan mukavasti, mutta todellisuudessa suurin osa siitä on jo ostotoimeksiantona vetämässä.

Tässä pitää kirjoitella suunnittelemastani muutoksesta, liittyen säästömääriin. Katsotaan nyt alkuun miten pystyn toteuttamaan suunnitelmaani, ja sitten mietitään onko se realistinen ja mielekästäkään. Käytännössähän elän nyt kädestä suuhun, ja kaikki ylimmääräiset tulee sijoitettua. Tämä ei ole kovinkaan kestävä taktiikka, mutta siitä lisää lähiaikoina.

Kesäkuusta osaa paljoakaan sanoa. Töiden loppuminen tarkoitti, että yhtäkkiä onkin aikaa normaalia enemmän. Samaan syssyyn iski vielä flunssa päälle, joten ei kuntoilemaankaan päässyt. Psyykkisesti olen valmistautnut saamaan pienempä tuloja ainakin 1-2kk, ja nyt heinäkuun alussa tuntuu että kyllä taas tästäkin kesästä selvitään. Pahaahan se tekee, kun heinäkuulta odotettavia tuloja on noin 100€, eikä mitään tekemistä. On vaan aikaa istua kotona ja surkutella omaa kohtaloa. Toisaalta se tekee myös hyvää, että joutuu hetkeksi tiukille. Tulee tehtyä paljon enemmän tulevaisuuden eteen, kun ei ole sellaista tasaista "hyväksyttävää" kurjuutta.

Motivaatio on nyt korkealla. Olen laittanut useamman työhakemuksen vetämään, ja pyrkinyt myymään palveluitani ihmisille myös ihan kasvotusten. Jokohan olen vajaan 2 vuoden jälkeen oppinut pois siitä hapeästä ja tyrkyttämisen tunteesta, mikä tulee AINA kun mainitsen jollekin että tarjoan tälläistä palvelua tähän hintaan, tule käymään. Tai sitten tämä on vain hetkellisestä, johtuen hyvästä flowsta, joka nyt on ollut päällänsä. Oli miten oli, yritän nauttiä tästä nyt. vielä kun sitä kestää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti