keskiviikko 9. helmikuuta 2022

Kirjoitussarja arvonmäärityksestä.

Kirjoittelen parhaillaan oppaan tyylistä kirjoitussarjaa arvonmäärityksestä. Olen odottanut sen kirjoittamista jo pitkään, mutta en kokenut ikinä olevani valmis. Enkä varmaan ole nytkään. Todennäköisesti muutaman vuoden päästä haluan kirjoittaa nämä uudestaan, mutta se on sitten sen ajan murhe.

Lähde: https://www.flickr.com/photos/brenda-starr/4482385900


Tämä on nyt "härkää sarvista" asenteella aloitettu. Ensimmäiset 3 osaa julkaisen kohtuullisen nopealla aikatalululla, mutta tämän jälkeen en uskalla luvata mitään. Tarkoitus oli kirjoittaa sarja valmiiksi, ennen kuin julkaisen yhtäkään kirjoitusta, mutta käytännössä tämä olisi tarkoittanut ettei blogiin ilmesty tekstejä moneen kuukauteen, koska hion näitä kirjoituksia loputtomiin.

Alussa ajattelin kirjoittaa kolmeosaisen sarjan. Sitten tajusin että jättäisin liikaa tärkeitä asioita mainitsematta tai vaihtoehtoisesti yritän sanoa liian paljon liian tiiviissä paketissa, jolloin laatu kärsii. Nyt sitten otsikoita on alustavasti suunniteltu 6 kpl. Voi olla etten saa kaikista lopullista kirjoitusta aikaiseksi.

Olen koonnut kirjoitussarjat blogin yläpalkkiin otsikolle "Kirjoitussarjat." Tämän avulla uusikin lukija voi helposti lukea mielestäni tärkeimmät kirjoitukset kronologisessa järjestyksessä. Toiveena on kirjoittaa niin yksinkertaisesti, mutta silti kattavasti, että näiden avulla voisi välttää pahimmat sudenkuopat.

Toivon että nämä kirjoitukset ovat minun kontribuutioni kansankapitalismin edistämisessä. Toivottavasti ne laskevat kynnystä aloittaa sijoittaminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti