tiistai 15. lokakuuta 2024

Malttamattomuus tekee meistä huonoja sijoittajia, osa 1.

Mainitsin 6/24 kuukausikatsauksen yhteydessä sarjakuvasta, jonka ostin google playstä. Tuosta 2,01€ ostoksesta tuli merkityksellinen pääni sisällä. Olen miltei vuoden ajan harrastanut itseni kiusaamista ostamalla sarjakuvia ärsyttävän hitaalla tahdilla. Pitkästä aikaa löysin myös energiaa tehdä pienimuotoista kirjallisuuskatsausta aiheesta. Siispä sukelletaan muutamaan psykologisen artikkelin herättämään ajatukseen. Tekstistä tuli sen verran pitkä, että se piti jakaa kahteen osaan.


lauantai 5. lokakuuta 2024

Q3/2024

Vuosi alkaa olemaan loppusuoralla. Jos vielä haluaa saada jotain aikaiseksi 2024 aikana, alkaa olla kiire. Onneksi minulla on konservatiiviset ja motivoivat tavoitteet, joiden eteen olen tehnyt töitä jo yhdeksän kuukauden ajan. Onkin aika katsoa, miten viimeiset kolme kuukautta ovat menneet. Tuttuun tapaan edistystä seurataan valittujen lukujen kautta ja niistä piirretään kauniita excel-kaavioita.

Q3

tiistai 1. lokakuuta 2024

Kuukausikatsaus 9/2024

Kuukausikatsauksen avulla pystyn seuraamaan etenemistäni kohti tavoitetta. Samalla reflektoin mennyttä kuukautta. Teinkö jotain ja jos tein, niin miksi? Tulot, menot, osingot ja säästetyn rahasumman kirjaan ylös rutiininomaisesti. Lopussa päiväkirjamaisesti ajatuksia menneestä kuukaudesta.