keskiviikko 15. tammikuuta 2020

Tavoitteet uusiksi

Noniin. Ei kestänyt kuin 6 päivää tavoitteiden julkaisemisesta, niin menikin homma uusiksi. Ainoa tavoite, jonka eteen olisi pitänyt kunnolla rehkiä, ei nyt toteudu. Nimittäin valmistumisen eteen olisin joutunut näkemään vaivaa ja silti toteutuminen ei olisi välttämättä onnistunut. Nyt kävi kuitenkin niin, että harjoitteluun pyöräillessäni auto ajoi punaisia päin ja tuuppasi minut nurin. Seurauksena 4 viikon sairasloma. Koska nykyistä harjoittelua on jäljellä vielä 3,5 viikkoa, niin ainakin yksi 5 viikon harjoittelu siirtyy. Pahimmassa tapauksessa myös seuraava harjoitteluni siirtyy. Harjotteluita piti olla 2 peräkkäin. Tämä lykkää valmistumista ja ehkäpä myös erittäin opettavaista kesätyöpaikkaa.

Autoilijan virhe oli inhimmillinen erehdys, mutta harmittaa. Taloudellisten tappioiden lisäksi tästä koitui henkistä ja fyysistä kärsimystä. Lääkärin mukaan kädestä ei tule välttämättä enää entisensä. Taloudeliset tappiotkaan eivät muuten rajoitu valmistumisen myöhästymiseen. Minulla oli tälle viikolle sovittuna 2 asiakasta, nyt joudun peruuttamaan molemmat. Toinen asiakkaista olisi mahdollisesti ollut pidempi asiakassuhde, joten menetystä ei voi rajata vain yhteen tapaamiseen. Pidän tavoitteen seurannassa joka tapauksessa, yritän siis päästä mahdollisimman lähelle valmistumista, jos valmistuminen ei kerran onnistu.

Vammat ja tapaturmat kuuluvat elämään. Ne ovat suhteelllisen yleisiä, mutta omalle kohdalle osuessa lannistaa kuviteltua enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti