tiistai 27. lokakuuta 2020

Loppukiri ja koulu pakettiin!

Tätä kirjoittaessa päällimmäisenä tunteena on turhautuminen. Olen jo mielessäni suunnitellut miten hienoa se on kun saan koulun valmiiksi. Ei tarvitse enää tehdä montaa asiaa samaan aikaan, sillä koko opiskelu on ollut sitä, että jatkuvasti olisi joku tentti johon pitäisi lukea tai tehtävä joka pitäisi tehdä. Suunnittelin jo, että kunhan saan opparin tällä viikolla pakettiin, niin ei tarvitse enää tehdä kun harjoittelut pois jo koulu olisikin sitten siinä. On siellä muutamia kurssejakin vielä tulossa, mutta en usko näiden työllistävän mahdottomasti.

Nyt on käynyt sillä tavalla kivasti, että olen työstänyt opinnäytetyötä ja mielestäni se on jo hyvällä mallilla. Olen myös yrittänyt saada kontaktia ns. "ohjaajaan", joka sitten antaa palautetta että mitä vielä pitäisi korjata. Raportti on tarkoitus julkaista AMK:n alustalla jolla on joitan omia erityisvaatimuksia. Olen yrittänyt saada kontaktia myös julkaisualustan päätoimittajaan, mutta mitään vastausta ei ole kuulunut kahden viikon aikana kummaltakaan.

Meillä on marraskuussa vielä yksi kohtuullisen paljon työllistävä kurssi. En ole pystynyt ilmottautumaan sille, koska opiskeluryhmäni on unohtunut merkitä kurssin suorittajaksi. Tämä tuli siis uutena yllätyksenä vasta kun olin jo varannut harjoittelun marraskuulle. Eikä kurssia ole mahdollista suorittaa keväällä. Eli nyt tai ei koskaan jos aion kesäksi valmistua. Marraskuu alkaa näyttää jo aika kivalta. Samaan aikaan työllistävä kurssi, opinnäytetyö ja työharjoittelu (jossa muuten teen pidempään päivää kuin palkkaa saavat hoitajat.) Kaikki tämä puristettu 5 viikon jaksoon.

Turun AMK on surkein paskalaitos minkä kanssa olen ikinä ollut tekemisissä. Aikataulut tehdään mahdottomiksi, mistään ei jousteta ja ei edes vastata sähköpostiin tai puhelimeen. Opiskelijoita kohdellaan kuin pikkulapsia joita täytyy hyysätä jatkuvasti, koska he eivät ymmärrä omaa parastaan.

Minun pitäisi olla marraskuussa työharjoittelussa klo 8 - 16 ja luennolla 15.30 - 18. Tähän päälle kurssin ennakkotehtävät ja uskoisin että opinnäytetyöstäkin kuuluu vielä ennen joulukuun alun deadlinea. Yritän motivoida itseäni sanomalla, että tämän jälkeen todellakin on pahin ohi. Vielä kun jaksaa yhden kuukauden puristaa viimeisetkin mehut irti.

Mikäli selviän marraskuusta kunnialla, olen vuoden vaihteessa niin lähellä valmistumista etten jaksa edes laskea. Jos kaikki menee hyvin niin koulu on pakettissa maaliskuun loppuun mennessä. Tässä vaiheessa täytyy harmikseni vielä todeta, että marraskuussa en ehdi tutkia osakkeita, kirjoitella blogia tai treidata. Toivotaan että marraskuusta tulee viimeinen kuukausi jolloin täytyy luopua itselle tärkeistä asioista aikataulukiireiden vuoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti