maanantai 5. lokakuuta 2020

Treidauspositioon takapakkia: Kk-säästö vei käteiset

 Minun oli tarkoitus saada lokakuun osingoista muka positio, jolla voisi taas harjoitella päiväkaupan jaloa taitoa. Olen odotellut kuin kuuta nousevaa, että voisin viimein käyttää aikani aktiivisemmin johonkin pörssiin liittyvään. Minulla oli pieni summa jo kasassa, kuun loppuun mennessä olisi pitänyt tulla riittävästi että pääsen tekemään kauppoja.

Kävikin niin, että Nordnetin kuukausisäästö toteutui ja vei kaikki käteiset tilitä. Maksoin tuosta 25€ toimeksiannosta 2,4€ eli miltei 10% kaupankäyntikulut. Aika suolaista. Luulin tauottaneeni kuukausisäästösopimuksen, mutta enpä tainnutkaan sitä tehdä. Toisaalta minulle sanottiin asiakaspalvelusta, että mikäli tililtä ei löydy asetettua summaa, niin kuukausisäästö ei toteudu. Oma kuukausisäästöni on asetettu 150€ hintaan, joten ei tosiaan tullut mieleen että osto toteutuu.

Nordnetin soisi hieman panostavan työntekijöidensä perehdyttämiseen. Oli siinä omaakin vikaa kun unohdin kk-säästön aktiiviseksi. Harmittaa vaan, tuon turhan 2,4€ puolesta jonka nyt maksoin, mutta erityisesti koska nyt taitaa jäädä ensi kuulle ennen kuin pääsen treidaamaan. Varasin harjoittelunkin vielä vuoden loppuun, joten en tiedä ehdinkö paljoakaan treidaamaan marraskuun aikana. Juuri nyt ei olisi yhtään intoa mennä tekemään toista harjoittelua miltei heti perään, mutta pakko se on, jotta pääsen valmistumaan ajallaan ja aloittamaan kesätyöt sovitusti. Tuntuu uskomattomalta että kohta valmistun ammattiin (taas). Tällä kertaa sillä erotuksella, että nyt töitä vaikuttaa löytyvän.

EDIT: Nordnetiltä hyvä ele palauttaa tuo summa. Eli sain menetetyn 2,5€ takaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti