sunnuntai 27. lokakuuta 2019

Blogin mainokset: Ei mennyt ihan putkeen.

Tuleepas kirjoituksia tässä kuussa. Taitaa olla uusi ennätys.

Etsin tv:tä katsellessa mainostauolla blogrollia, josta näkee kätevästi päivittyneet blogit. Ei riitä mielenkiinto tai kärsivällisyys käydä blogeja läpi yksitellen selaimen suosikeista. Parhaimman blogrollin mielestäni tarjoaa Varaton sijoittaja. Mutkan kautta kiinnitin huomiota oman blogin mainoksiin. Piti kirjoittaa tästä saman tien, toivottavasti kovin moni ei ole ehtinyt pahastua.



Kännykällä selaillessa en löytänyt blogrollia varattoman sijoittajan blogista, joten siirryin omaan blogiini. Ei löytynyt sieltäkään, mutta huomasin yhden asian: Mobiiliversiossa lyhyenkin kirjoituksen sekaan google on  lisännyt usean mainoksen, niitähän oli melkein joka kappaleen välissä. Alkuperäinen suunnitelmani oli laittaa yksi (1) mainos sivupalkkiin, jossa se ei haittaa lukemista. Uskon tällä olevan jotain tekemistä adsensen uusien automaattisten mainosten kanssa. Yritin muokata mainoksia, kestänee jonkun päivän että muutos näkyy blogissa. Adsensen käyttöliittymä ei ole kaikkein selkein, joten voi olla ettei mitään tapahdu, jolloin joudun räpeltämään sitä loppuviikosta uudestaan. Mielelläni otan myös kommentteja vastaan, mikäli joku kokee blogissa häiritseviä mainoksia.

Mainittakoon vielä, avoimmuuden nimissä, miten kannattavia mainokset ovat blogissa olleet. Laitoin mainokset blogiin vuoden alusta, rahaa niistä on kertynyt reilu 10€ odottamaan maksua. En odottanutkaan blogista mitään rahasampoa, joten en voi sanoa olevani erityisen pettynyt. Varsinkaan kun en jaksa tyrkyttää blogiani somessa. Ennen blogin aloittamista törmäsin sharevillessä kommenttiin, että kyseinen foorumi on nykyään pelkkä blogien mainostuspaikka. Muistan hetken, jolloin sharevillessä ei juuri muita postauksia ollutkaan. Tästä syystä olen jättänyt blogipostauksien mainostamisen välistä kaikissa sosiaalisissa medioissa. Itseäni blogien mainostaminen ei ärsytä, mutta ymmärrän niitä joita ärsyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti